[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Maak je boeket nog persoonlijker met een mooie wijn of luxe bonbons uit onze kadoshop !!!
Graag tot ziens,
Eddy en Titia.
  
......en voor bij de geboorte-boeketten hebben we Beer Bella en Nijntje blauw/wit of roze/wit in diverse maten van € 12.95 tot €19.95 uit voorraad leverbaar.
Als je wilt leveren we er een prachtige wijn uit Italie bij, keuze uit een volle rode Teroldego Rotaliano of een witte droge Pinot Grigio à € 11.95, of ga je voor een La Gioiosa Prosecco Spumante à € 14.95 per fles,

  
In onze keuze van bloemen proberen we optimaal  de seizoenen te beleven met een groot assortiment aan eersteklas snijbloemen en bijmaterialen.
De bloemen worden dagelijks vers ingekocht op de bloemenveiling Flora in Eelde en worden tevens via lijnrijders uit Aalsmeer en Rijnsburg in onze winkel aangeleverd.

Wij zijn creatieve bloembinders die door gedurfde combinatie's en vernieuwende kleurcompositie's ieder boeket een persoonlijk tintje mee willen geven , waardoor zowel de gever als de ontvanger aangenaam verrast zullen zijn.

Ook voor speciale gelegenheden zoals b.v. een congres, jubileum, personeelsfeest, of bij het kampioensschap van je eigen vereniging maken wij boeketten op maat.
Eventueel kunnen de boeketten in overleg aangeleverd worden op servicevazen.
Boeketten en Kado's
Openingstijden:
Ma:    gehele dag gesloten.
Di.t/m Vrij: 10.00-16.00 uur.
Zat:              9.00-16.00 uur.
Zo:     gehele dag gesloten.
  

© 2016
de Bloemgaard
de Bloemgaard
Hoofdstraat 32
9451BB Rolde
T: 0592-243330
E: info@bloemgaard.nl
Bloembinderij       "de Bloemgaard"